O nama
O nama

IranHotels.com pruža najbolju i korisničku aplikaciju za naše kupce, uz opsežne alate posebno za poslovanje putem interneta od rezervacija hotela do rezervacije letova, pružamo i prilagođena web rješenja i usluge. Sa preko 7 godina iskustva IranHotels.com neupitno je stekao reputaciju kao pouzdan izvor, pouzdan partner i stručnjak na području internetskih poslovnih aplikacija za putovanja.

Kombinacija naših usluga, 24/5 non-stop podrške, naše cijene, ljubazan način poslovanja i naša suosjećajna korporativna filozofija vrlo je jedinstvena u današnjem poslovnom svijetu. Ponosni smo na izvanrednu korisničku uslugu i trudimo se izgraditi trajne odnose sa našim kupcima tako što ćemo im olakšati i profitirati da posluju s nama.

Cijenimo naše klijente i usredotočeni smo na zadovoljstvo kupaca. Zato je podrška nakon prodaje ključni faktor našeg pristupa. Uz sve to bogato iskustvo, sada ćemo putem IranHotels.com zadovoljiti zadovoljstvo kupaca i uspostaviti povjerenje.Nabavite mobilnu aplikaciju!

Naša aplikacija ima pokrivene sve vaše potrebe za rezervacijama: sigurne kanale za plaćanje, jednostavan postupak rezervacije u 4 koraka i elegantne korisničke dizajne. Što više možete tražiti?