O nama
O nama

IranHotels.com pruža najbolju i korisničku aplikaciju za naše kupce, uz opsežne alate posebno za poslovanje putem interneta od hotela do rezervacije letova, pružamo i prilagođena web rješenja i usluge. Sa preko 7 godina iskustva IranHotels.com neupitno je stekao reputaciju pouzdanog izvora, pouzdanog partnera i stručnjaka na području internetskih poslovnih aplikacija za putovanja.

Kombinacija naših usluga, 24/5 non-stop podrške, naše cijene, prijateljski način poslovanja i naša suosjećajna korporativna filozofija vrlo je jedinstvena u današnjem poslovnom svijetu. Ponosni smo na izvanrednu korisničku uslugu i trudimo se izgraditi trajne odnose s našim kupcima olakšavajući im i isplativo poslovati s nama.

Cijenimo naše klijente i usredotočeni smo na zadovoljstvo kupaca. Zato je podrška nakon prodaje ključni faktor našeg pristupa. Uz sve to bogato iskustvo, sada kroz IranHotels.com treba zadovoljiti zadovoljstvo kupaca i uspostaviti povjerenje.Nabavite mobilnu aplikaciju!

Naša aplikacija ima pokrivene sve vaše potrebe za rezervacijom: sigurne kanale plaćanja, jednostavan postupak rezervacije u 4 koraka i elegantne dizajne korisnika. Što više možete tražiti?