Over ons
Over ons

IranHotels.com biedt de beste en gebruikersvriendelijke applicatie aan onze klanten, met uitgebreide tools speciaal voor online reiszaken van het boeken van hotels tot het reserveren van vluchten. We bieden ook aangepaste weboplossingen en -diensten. Met meer dan 7 jaar ervaring heeft IranHotels.com ongetwijfeld een reputatie verworven als een vertrouwde bron, een betrouwbare partner en een expert op het gebied van zakelijke zakelijke reisapplicaties.

De combinatie van onze services, 24/5 non-stop ondersteuning, onze prijsstelling, vriendelijke manier van zakendoen en onze compassionate bedrijfsfilosofie is zeer uniek in de zakelijke wereld van vandaag. We zijn trots op een uitzonderlijke klantenservice en streven ernaar duurzame relaties met onze klanten op te bouwen door het voor hen gemakkelijk en winstgevend te maken om zaken met ons te doen.

We waarderen onze klanten en richten ons op klanttevredenheid. Daarom is ondersteuning na verkoop een sleutelfactor in onze aanpak. Met al deze rijke ervaring, nu via IranHotels.com zijn we gebonden om de klanttevredenheid te ontmoeten en vertrouwen te vestigen.Download de mobiele app!

Onze app voldoet aan al uw boekingsbehoeften: beveiligde betaalkanalen, eenvoudig 4-stappen boekingsproces en gestroomlijnde gebruikersontwerpen. Wat kunt u nog meer vragen?