Tentang kita
Tentang kita

IranHotels.com menyediakan aplikasi yang terbaik dan mesra pengguna kepada pelanggan kami, dengan alat yang luas khusus untuk perniagaan perjalanan dalam talian dari hotel yang menempah ke tempahan penerbangan, kami juga menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan web tersuai. Dengan lebih dari 7 tahun pengalaman IranHotels.com tidak dapat dipertikaikan memenangi reputasi sebagai sumber yang dipercayai, rakan kongsi yang boleh dipercayai dan pakar dalam bidang aplikasi perniagaan perjalanan dalam talian.

Gabungan perkhidmatan kami, 24/5 sokongan tanpa henti, harga kami, cara menjalankan perniagaan yang mesra, dan falsafah korporat kami yang mesra sangat unik di dunia perniagaan hari ini. Kami bangga pada perkhidmatan pelanggan yang luar biasa dan berusaha untuk membina hubungan yang kekal dengan para pelanggan kami dengan menjadikannya mudah dan menguntungkan bagi mereka untuk melakukan perniagaan dengan kami.

Kami menghargai pelanggan kami dan fokus dalam kepuasan pelanggan. Itulah sebabnya sokongan selepas jualan merupakan faktor utama dalam pendekatan kami. Dengan semua pengalaman yang kaya ini, sekarang melalui IranHotels.com kami terikat untuk memenuhi kepuasan pelanggan dan menubuhkan kepercayaan.Dapatkan apl mudah alih!

Aplikasi kami mempunyai semua keperluan tempahan anda yang dilindungi: Saluran pembayaran selamat, proses tempahan 4 langkah mudah, dan reka bentuk pengguna yang rapi. Apa lagi yang anda boleh meminta?